Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

  Talviloma      2018 -2019

 

 Varaa ja varmista talven lomasi nyt!

 


Tarjoukset

 

Ei voimassaolevia tarjouksia tällä hetkellä

 


 Ajankohtaista

 

 Rukalla tapahtuu

katso ajankohtaiset tapahtumat tästä:

www.ruka.fi/tapahtumat

 


 

 

 

 

 

 

SAUKKORUKAN VARAUSEHDOT

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokraajalle ennakkomaksun tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa.

VARAAMINEN

Asiakas voi suorittaa lomahuoneiston varaamisen internetin kautta, sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus, jossa on:

- lomakohteen omistajan nimi- ja osoitetiedot

- ajo-ohjeet lomakohteeseen sekä ohjeet avainten saantia varten.

- tilisiirtolomakkeet sekä ennakkomaksua että loppusuorituksen maksua varten.

- vuokrausehdot

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (40% mökin vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä tai asiakas on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen ennakkomaksun eräpäivään mennessä.

MAKSAMINEN

Ennakkomaksu on suoritettava laskun eräpäivään mennessä. Loppusuoritus erääntyy maksettavaksi laskun eräpäivänä tai viimeistään neljä (4) viikkoa ennen varatun loman alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin neljä (4) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen vaan koko vuokrasumma on maksettava yhdellä kertaa eräpäivään mennessä.

Kaikki laskuihin liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

PERUUTUKSET

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (internetsivulta, kirjeellä tai sähköpostilla). Peruutus on pätevä vasta, kun se on perillä varauksista huolehtivalla. Mikäli asiakas pystyy osoittamaan, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen ajoissa, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään ennakkomaksu.

Mikäli asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakkaalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä varauksista huolehtivalle ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella.

Loman kuluessa tehtyjä peruutuksia ei hyväksytä eikä korvata.

Mökinomistaja tai mökkivälittäjä voi perua varauksen ylivoimaisen esteen vuoksi (force majeur). Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Mikäli asiakas muuttaa varausta, muutokset käsitellään kuten aikaisemmin käsitelty varauksen peruutus ja uusi varaus.

Mikäli ennakko- tai loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, mökin omistajalla tai mökinvälittäjällä on oikeus perua varaus ellei varaajalta saada maksua.

OLESKELU MÖKILLÄ

Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle ilmoitetussa tai erikseen sovitussa paikassa sovittuna ajankohtana.

Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo: 16.00 lähtöpäivään klo: 12.00. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo: 16.00 sunnuntai-iltapäivään klo: 16.00.

Ellei erikseen muuta sovita, asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja pyyheliinat. Asiakas vastaa siivouksesta loma-aikana ja sen lopuksi ellei toisin sovita. Mikäli mökin omistaja joutuu siivoamaan mökin, hänellä on oikeus periä hinnaston mukainen loppusiivousmaksu (vähintään 130€).

Vuokrajakson aikana mökin omistaja huolehtii lumitöistä traktorilla lingottavien kulkuväylien osalta. Vuokralainen vastaa kuistien, portaiden, patioiden ja polkujen puhdistamisesta ja liikkuu niillä omalla vastuullaan.

Mahdollisten todennettavien luonnonilmiöiden tai kolmannesta osapuolesta johtuvien (sähköyhtiö) sähköntoimitushäiriöiden osalta vuokranantaja tai vuokraaja ei ole korvausvelvollinen (esim. loppusiivouksen estyminen).

Lomamökkiä ja sen aluetta saa käyttää varauksen perusteena oleva henkilömäärä. Telttailu, leiriytyminen ja muun lisämajoituksen käyttö lomamökin alueella on kielletty. Avotulen teko mökin alueella ja metsäpalovaroituksen aikana on kielletty.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan lomakohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan kohteen omistajalle.

Tupakointi lomahuoneiston sisätiloissa on kielletty.

Lemmikkieläinten tuonti sisätiloihin on kielletty. Lemmikkieläimistä on ilmoitettava varauksen yhteydessä, mikäli niitä on tulossa ja mukana, vaikka ne olisivat ulkosalla. Korjaa lemmikkisi jätökset pihaympäristöstä.

 

HUOMAUTUKSET, VALITUKSET JA RIITOJEN RATKAISU

Huomautukset ja valitukset on ilmoitettava loman aikana viipymättä suoraan kohteen omistajalle. Ensisijassa sopimusriidat pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos valituksen syytä ei korjata, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen viikon kuluessa varauksen päättymisestä. Mikäli myyjä ja asiakas eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakuntaan. Sopimuksessa sovelletaan Suomen lakia ja riidat käsitellään paikallisessa käräjäoikeudessa. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

TERVETULOA SAUKKORUKAAN JA VIIHTYISÄÄ LOMAA!